Tandretning - fordi du fortjener et flot smil

Hos Tandlægerne Bille i Næstved tilbyder vi nu kosmetisk tandretning. Vi kan hjælpe dig med skæve fortænder eller mellemrum, der måske er blevet tiltagende værre gennem flere år. Et attraktivt smil udstråler sundhed, overskud og kan være med til at styrke dit selvværd.

Behandlingen med LiteWire er fokuseret på de forreste tænder, som du smiler med. Dine kindtænder og dit sammenbid vil derfor ikke ændre sig i større grad. Af samme grund varer behandlingen kun ganske få måneder - i modsætning til almindelig tandretning, der kan tage op til flere år.

Kom forbi til en konsultation i Næstved og se hvad dine muligheder er i forbindelse med en tandretning.


En tandretning er ikke kun for børn

Længe har det været anset som en umulighed for voksne at få rettet deres tænder. Det skulle foregå, da man var barn, mens tænderne stadig var i voksefasen. Den teori er dog ikke rigtig. Tandlægerne Bille kan lave tandretning på alle, og derfor skal man ikke længere som voksen gå og føle sig utilpas med dine tænder. Hvis dine tænder er til fysisk eller psykisk gene, så vil vi gerne lave en tandretning på dig uanset alder, så du igen kan smile uden bekymring.

Anvender kun de bedste materialer

Når du får lavet din tandretning hos Tandlægerne Bille i Næstved, kan du være sikker på, at det bliver gjort ved hjælp af de bedst mulige materialer. Vi er meget kvalitetsbevidste og holder os hele tiden opdateret på markedet for at sikre vores kunder den bedste oplevelse. Skulle du gå og være træt af dine tænder, så ring endelig på telefon 55 72 02 52 eller besøg os på klinikken i Næstved. Vi hører gerne på dine tandproblemer og kommer med den bedste rådgivning.

FØR
EFTER